XAROP: AGENDA PROGRESSISTA MES DE OCTUBRE.

 

AGENDA PROGRESSISTA OCTUBRE:

1. I Forum Xarop de Democràcia, Ciutadania i Ticc en l’àmbit Local
2. Jornada de Presentació del Projecte CINC_VLC
3. XI Festival Premis Tirant
4. Manifestació: No Volem Cap Hotel
5. Festa Cabanyalloween
6. Manifiesto Pedagógico “No es Verdad
7. Cooperativa de Viviendas Ecológicas

Estimades amigues i amics:

Com veieu, la Fundació segueix perseguint el seu objectiu de mantindre una agenda progressista a la nostra comunitat, en eixa línia us adjuntem algunes convocatòries d’interès:

__________ACTIVITATS DESTACADES___________

1. I FORUM XAROP DE DEMOCRÀCIA, CIUTADANIA I TICC EN L’ÀMBIT LOCAL

Els pròxims dies 24 i 25 d’octubre de 2008 a València i Castelló

Us adjuntem el link des d’on podeu descarregar-vos el programa i la fitxa d’inscripció. Us convidem a inscriure-vos i difondre aquestes jornades donat el seu contingut sobre participació, ciutadania i tecnologies de la informació i la comunicació.

El Fòrum està organitzat en col·laboració amb l’IIDL de la Universitat de València i la Universitat Jaume I de Castelló.

Es tracta que amb la col·laboració de tots i totes creem massa crítica i ciutadania activa en la nostra societat, per tant cal que tots els ciutadans i ciutadanes aportem el nostre esforç.
Coneixes o participes en alguna associació progressista?
Esteu mobilitzats perseguint algun objectiu comú per be de la societat?
Si és així, no ho dubtes, apunta’t al I FORUM XAROP i presenta’ns la teua associació o col·lectiu, que entre tots el presentarem al mon sencer des de xarop.org.

http://forumxarop.wordpress.com

2. Jornada de presentació del Projecte CINC_VLC

Els propers dies 22 i 23 d’octubre de 2008, organitzades pel Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Valencia, tindran lloc les jornades Ciutat i Innovació: el projecte CINC_VLC a la seu de la Fundació ADEIT Universitat-Empresa.
Aquestes jornades tenen l’objectiu d’analitzar les tendències contemporànies de planificació estratègica per a la generació d’entorns urbans d’alta qualitat arquitectònica, paisatgística i ambiental en els quals satisfer les necessitats de localització i relacionals d’empreses innovadores, centres i laboratoris d’investigació i classes creatives. Les jornades també pretenen servir com marc de presentació del projecte CINC_VLC, Cluster de la Innovació i la Creativitat, València.
Més informació, programa i inscripcions en: http://cincvlc.wordpress.com

3. XI Festival Premis Tirant

Us recordem que el passat dimarts 7 d’octubre, presentarem les Bases de l’XI Festival Premis Tirant.
La data límit per a la inscripció i entrega de materials serà el 3 de desembre de 2008.
Podeu consultar les bases i inscriure-vos a la web: http://www.premistirant.com

____________ALTRES ACTIVITATS_____________

4. No Volem Cap Hotel
SALVEM EL BOTÀNIC, RECUPEREM CIUTAT.
Concentració activa i lúdica el pròxim dissabte 18 d’octubre, a partir de les 11:00 h als terrenys de Jesuïtes (cantó Ferran el Catòlic-Passeig de la Petxina).

NO VOLEM CAP HOTEL
5. Festa Cabanyalloween
Des de la plataforma Salvem el Cabanyal ens conviden a la festa cabanyalloween. El dia 31 d’octubre al GREENSPACE, amb El Muntatge, Pau Alabajos, Xavi Castillo, Indefinits, Remache, Sva-ters i presentat per Manuel S Jardí, Emili Piera i Tonino.
Més info:
http://www.heineken.es/microgreenspace/#FIESTA%20CABANYALLOWEN

 

6. Manifest pedagògic “NO ÉS VERITAT”
Des de la XARXA IRES (Investigació i Renovació Escolar) estan realitzant una campanya de recollida de signatures entorn del Manifest pedagògic “NO ÉS VERITAT”, en el qual tractem de desmitificar certs estereotips molt estesos sobre l’educació a Espanya i aportem idees sobre els canvis necessaris per a superar l’important fracàs escolar.
La campanya inclou també la possibilitat de fer una aportació voluntària per a poder publicar el Manifest en un periòdic de difusió estatal. Et pregue que ho lliges i, si estàs d’acord, li dónes suport.
Pots fer-ho directament en la pàgina de recollida de signatures:
http://www.firmasonline.com/1signatures/camp1.asp?C=1821

També pots donar suport econòmicament fent una transferència al banc Triodos (banca ètica i sostenible) al cc: 1491/0001/24/0010005933, a nom de “Associació per a la Investigació i Renovació Escolar”.

Finalment, si estàs interessat, per favor difon el manifest a totes les persones, col·lectius i organitzacions que consideres oportú.

7. Cooperativa d’Habitatges Ecològics

A la zona d’Altea va prenent cos un nucli de famílies interessades i disposades a implicar-se en el projecte per a aconseguir la seua ecovivienda. El nombre de socis no està tancat, encara poden incorporar-se algunes famílies, davant la imminent constitució de la cooperativa d’habitatges.

Gestora de Cooperativas de Viviendas Ecológicas
Contacte: Vicent Peiró: 679559629 – 961600516
info@gevieco.es – www.gevieco.es

Si us pareix interessant esta eina de difusió que suposa l’Agenda Progressista, no deixeu d’enviar-nos les vostres propostes i convocatòries per tal de confeccionar entre tots una completa agenda de la Comunitat Valenciana que integrarem al portal Xarop.org
Esperant que les propostes que us presentem siguen del vostre gust, aprofite per enviar-vos una cordial salutació.

Jose Ignacio Pastor Pérez
Director Fundació Societat i Progrés

P.D.: Si vols ser AMIC/AMIGA de la Fundació Societat i Progrés i realitzar iniciatives i propostes, no tens més que comunicar-nos la teua intenció a fundacio@societatiprogres.org

Anuncios

Una respuesta

  1. me gustaria contactar con vosotros porque creo que coincidioms en muchas cosas y talvez podamos ha cer algo juntos o por lo menos que nos conozcais -UN GRUPO DE PADRES ,DOS MAESTROS NOS HEMOS ASOCIADO PARA AYUDAR A OTRAS FAMILIAS VICTIMAS DE CONFLICTOS EN LA ESCUELA—AVALCAE — de momento no tenemos web ,acabamos de regisrarnos pero ya estamos ayudando por—-contamos con una red de colaboradores anonimos –me gustaria contaros mas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: